Διεθνή

Μειώθηκε τον Ιούνιο ο αριθμός των πελατών με τιμολόγιο στην Τουρκία

Μειώθηκε τον Ιούνιο ο αριθμός των πελατών με τιμολόγιο στην Τουρκία

Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν ετήσια ηλεκτρική ενέργεια άνω των 2.000 KW ηλεκτρικής ενέργειας  χαρακτηρίστηκαν ως επιλέξιμοι καταναλωτές το 2017

Ο αριθμός των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας που είναι σε θέση να ασκήσουν το δικαίωμά τους να αγοράζουν ηλεκτρική ενέργεια από τον προτιμώμενο πάροχο μειώθηκε κατά 32,64% τον Ιούνιο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Energy Exchange Istanbul (EXIST) που δημοσιεύτηκαν σήμερα (2/7). 

Αυτοί οι επιλέξιμοι καταναλωτές, που επωφελήθηκαν από πιο ανταγωνιστικά τιμολόγια, ανήλθαν σε 1,49 εκατομμύρια τον περασμένο μήνα.

Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν ετήσια ηλεκτρική ενέργεια άνω των 2.000 KW ηλεκτρικής ενέργειας  χαρακτηρίστηκαν ως επιλέξιμοι καταναλωτές το 2017.

Με άλλα λόγια, οι πελάτες με μηνιαίο λογαριασμό εξόφλησης άνω των 68 τουρκικών λιρών (14,73 δολάρια) χαρακτηρίστηκαν ως επιλέξιμοι.

Η Σμύρνη είχε τον μεγαλύτερο αριθμό επιλέξιμων καταναλωτών τον Ιούνιο, συνολικού ύψους 81.506.

Από τους 1,49 εκατομμύρια επιλέξιμους καταναλωτές τον περασμένο μήνα, οι οικιακοί καταναλωτές ήταν ο μεγαλύτερος όμιλος με πάνω από 1,12 εκατομμύρια, ακολουθούμενος από τον επιχειρηματικό τομέα με 345,499 επιλέξιμους καταναλωτές.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης