Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραγγελία για την εγκατάσταση ανεμογεννήτριας 442 MW έλαβε η Vestas από τις ΗΠΑ

Παραγγελία για την εγκατάσταση ανεμογεννήτριας 442 MW έλαβε η Vestas από τις ΗΠΑ

Η παράδοση των ανεμογεννητριών αναμένεται να ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2018 και να τεθεί σε λειτουργία το πρώτο εξάμηνο του 2019

Παραγγελία για ανεμογεννήτρια ισχύος 442 MW από την αμερικάνικη εταιρεία ενέργειας Xcel Energy έλαβε η Vestas.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια και την λειτουργία ανεμογεννητριών καθώς και μια 10ετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών.

Επιπλέον, η παράδοση των ανεμογεννητριών αναμένεται να ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2018 και να τεθεί σε λειτουργία το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Ο Chris Brown, πρόεδρος των πωλήσεων της Vestas  στις ΗΠΑ και τον Καναδά υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με την Xcel Energy και να προμηθεύσουμε μία από τις πιο προηγμένες τουρμπίνες, οι οποίες θα βοηθήσουν την Xcel Energy να υλοποιήσει το όραμά της να παράγει αιολική ενέργεια χαμηλού κόστους στους πελάτες της».

Στη συνέχεδια συμπλήρωσε ότι: «Η αιολική ενέργεια είναι ένας απίστευτος συντελεστής στην οικονομία και η παραγωγή, κατασκευή και λειτουργία αυτών των στροβίλων θα αποφέρει οικονομικά οφέλη εκατοντάδων εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων μακροπρόθεσμων και ασφαλών θέσεων εργασίας».

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης