Διεθνή

Αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο από 500.000 πελάτες

Αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο από 500.000 πελάτες

Σε απλά νούμερα πρόκειται για αύξηση 13% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους

Περίπου μισό εκατομμύριο πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας άλλαξαν προμηθευτή τον Μάιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε απλά νούμερα πρόκειται για αύξηση 13% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους και ανέρχεται σε περίπου 2,3 εκατομμύρια πελάτες που μεταφέρθηκαν το διάστημα Ιανουάριος – Μάιος του 2018.

Ειδικότερα, περισσότερο από το 1/3 των συνολικών διακοπών περιλαμβάνει πελάτες που «μετακόμισαν» από την Bix Six σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Energy UK Lawrence Slade υπογράμμισε ότι: «Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι πελάτες εξοικονομούν χρήματα ακολουθώντας τη συγκεκριμένη διαδικασία» προσθέτοντας ότι «η εύρεση μιας καλύτερης συμφωνίας είναι γρήγορη και θα φέρει μια διαρκή εξοικονόμηση. Αυτό που χρειάζεται είναι να καλέσετε τον προμηθευτή σας ή δείτε τι άλλο προσφέρεται από σχεδόν 70 ανταγωνιζόμενους προμηθευτές. Και με την εγγύηση ενεργειακού διακόπτη, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η διαδικασία θα είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής».

Οι προμηθευτές ενέργειας θα υποχρεούνται να αποζημιώνουν αυτόματα τους πελάτες για τυχόν ζητήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη μετάβαση στα νέα σχέδια που παρουσίασε η Ofgem.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης