Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ExxonMobil «βλέπει» την παραγωγική ικανότητα της ρωσικής μονάδας LNG στα 6,2 εκατομμύρια τόνους / έτος

tags :
Η ExxonMobil «βλέπει» την παραγωγική ικανότητα της ρωσικής μονάδας LNG στα 6,2 εκατομμύρια τόνους / έτος

Η Exxon Mobil ενισχύει τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη του έργου υγροποιημένου φυσικού αερίου της Άπω Ανατολής (LNG) με τη Rosneft παρά την αναγκαστική έξοδο από ορισμένες κοινοπραξίες στη Ρωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων

Η αμερικανική  ExxonMobil και η ρωσική εταιρία ενέργειας Rosneft αναμένουν ότι το μελλοντικό κοινό έργο τους θα παράγει περισσότερους από 6,2 εκατομμύρια τόνους υγροποιημένου φυσικού αερίου ετησίως, δήλωσε ο διευθυντής της ExxonMobil την Πέμπτη 7/6/2018 σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Η Exxon Mobil ενισχύει τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη του έργου υγροποιημένου φυσικού αερίου της Άπω Ανατολής (LNG) με τη Rosneft παρά την αναγκαστική έξοδο από ορισμένες κοινοπραξίες στη Ρωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων.
Η παραγωγική ικανότητα θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί από τους προβλεπόμενους αρχικούς όγκους, ανέφερε το  Interfax επικαλούμενο τον James Grable, διευθυντή της κοινοπραξίας των δύο εταιρειών Sakhalin-1.
Νωρίτερα φέτος, η Exxon κάλεσε εταιρείες, όπως το κατασκευαστικό βραχίονα της China National Petroleum Corporation’s να υποβάλει προσφορά για συμβάσεις κατασκευής μέχρι τον Οκτώβριο, ανέφεραν πηγές του Reuters.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις η τελική απόφαση επένδυσης αναμένεται το 2019, δήλωσαν.
Οι Exxon και Rosneft επίσης διεξήγαγαν συζητήσεις για την τροφοδοσία αερίου από τα πεδία Sakhalin-1 σε προγραμματισμένη τρίτη μονάδα παραγωγής σε ένα υπάρχον εργοστάσιο LNG της Gazprom.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης