Διεθνή

Οι προσφορές της Scottish Power στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Οι προσφορές της Scottish Power στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Είναι αξιοσημείωτο ότι αρκετές χώρες επιδοτούν την αντικατάσταση συμβατικού αυτοκινήτου από ηλεκτροκίνητο
Ειδικό ενεργειακό τιμολόγιο για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεκίνησε η ScottishPower ScottishPower, το οποίο προσφέρει 100% ανανεώσιμη ενέργεια και μια εφαρμογή που επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν το πλησιέστερο σημείο φόρτισης μακριά από το σπίτι.
Ειδικότερα, ο τιμοκατάλογος προσφέρει σταθερές τιμές μέχρι τον Ιούνιο του 2020, με τυπικό κόστος διπλού καυσίμου £ 841,12 για χαμηλότερο χρήστη, £ 1,153.96 για μεσαίο χρήστη και £ 1,545 για υψηλό χρήστη.
Ο κ. Neil Clitheroe, Διευθύνων Σύμβουλος της Retail στην ScottishPower δήλωσε ότι: «Όλες οι αναλύσεις δείχνουν ότι η στροφή προς ηλεκτρικά οχήματα θα επιταχυνθεί τα επόμενα χρόνια και οι πελάτες δικαιολογημένα αναμένουν ειδικές υπηρεσίες για να τους υποστηρίξουν στο ταξίδι τους στο ηλεκτρικό νέο περιβάλλον.
«Η αυξανόμενη εστίασή μας στις υπηρεσίες ηλεκτρικών οχημάτων και στα ειδικά τιμολόγια αντικατοπτρίζει τις συναρπαστικές αλλαγές στην αγορά λιανικής πώλησης ενέργειας, καθώς εκσυγχρονίζουμε και ψηφιοποιούμε το υλικό και το λογισμικό που υποστηρίζει τους πελάτες μας» πρόσθεσε.
Ενδεικτικά σε χώρες όπως η Νορβηγία, τα μισά από τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται είναι ήδη αμιγώς ηλεκτρικά ή υβριδικά.
Αντίστοιχα, η Ολλανδία διακρίνεται για την εκτενή εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης στις συγκοινωνίες, εμφανίζοντας και το πιο προηγμένο δίκτυο φόρτισης.
Στις δύο αυτές χώρες, που ξεχωρίζουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αγγίζουν ήδη τις 250 χιλιάδες, ενώ στην Αγγλία ανήλθαν στις 120 χιλιάδες μέσα σε μια δεκαετία.  

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης