Διεθνή

Οι νέοι μοναδικοί στρόβιλοι της Senvion στην αγορά της Βόρειας Αμερικής

Οι νέοι μοναδικοί στρόβιλοι της Senvion στην αγορά της Βόρειας Αμερικής
Οι νέοι τύποι έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και χαμηλότερο κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης και εξυπηρέτησης.
Την νέα πλατφόρμα στροβίλων 4.2 MW αποκαλύπτει η Senvion για την αγορά της Βόρειας Αμερικής με τους νέους αυτούς τύπους στροβίλων να θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι για χαμηλές και μεσαίες αιολικές τοποθεσίες.
Οι τουρμπίνες τύπου 4.2M140 και 4.2M148 παρέχουν τεχνικές εξελίξεις όπως ελαφρύτερες, μακρύτερες και πιο αποδοτικές λεπίδες στροφείου.
Οι τεχνολογίες που διαθέτουν παρέχουν ασφάλεια και μεγιστοποιούν την ασφαλή παραγωγή ενέργειας και προσαρμόζονται στις ειδικές περιφερειακές απαιτήσεις όπως ο αέρας, ο θόρυβος, η τοποθεσία και το έδαφος.
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Senvion, Lance Marram εξηγεί ότι: «Οι νέοι τύποι στροβίλων είναι το επόμενο βήμα της σειράς προϊόντων μας για τις ΗΠΑ και οι αρχικές ενδείξεις της αγοράς είναι εξαιρετικά θετικές. Κατά το τελευταίο έτος έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα στον τομέα της τεχνολογίας και στην αλυσίδα εφοδιασμού για να ενισχύσουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, με την πλατφόρμα των 4,2 MW να είναι σαφές αποτέλεσμα αυτού».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης