Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Cheniere Mulls επενδύει σε τρίτη γραμμή υγροποίησης στο Corpus Christi

Η Cheniere Mulls επενδύει σε τρίτη γραμμή υγροποίησης στο Corpus Christi
Προχωρεί στην τελική επενδυτική απόφαση
Η εταιρεία υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)  της Cheniere Energy Inc ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε τελική επενδυτική απόφαση για την κατασκευή της τρίτης γραμμής υγροποίησης στο εργοστάσιο εξαγωγής LNG Corpus Christi στο Τέξας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018.
Η Cheniere ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Cheniere Corpus Christi Holdings LLC δεσμεύτηκε με  χρηματοοικονομικά ιδρύματα για την χορήγηση έως και 6,4 δισ. δολ. πιστωτικών διευκολύνσεων. Η μονάδα διαθέτει ήδη περίπου 4,6 δισ. δολ. υφιστάμενων πιστωτικών διευκολύνσεων.
Η Cheniere ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει ένα μέρος του κόστους ανάπτυξης, κατασκευής και θέσης σε λειτουργία τριών αγωγών υγροποίησης αερίου 0,7 δισεκατομμυρίων ποδιών ανά ημέρα (bcfd) και ενός αγωγού στη μονάδα εξαγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου Corpus Christie.
Η εταιρεία κατασκευάζει ήδη δύο γραμμές υγροποίησης στο Corpus Christie. Ένα δισεκατομμύριο κυβικά πόδια είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει περίπου πέντε εκατομμύρια σπίτια στις ΗΠΑ για μια ημέρα.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης