Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pouyanne (Total): Θετικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα της εταιρείας οι υψηλές τιμές του πετρελαίου

Pouyanne (Total): Θετικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα της εταιρείας οι υψηλές τιμές του πετρελαίου
Ο κ. Pouyanne δήλωσε ότι η Total θα μπορούσε να επιτύχει συνέργειες ύψους περίπου 250-300 εκατομμυρίων ευρώ (371 εκατομμύρια δολάρια) από την εξαγορά της Direct Energie.
Η γαλλική πετρελαϊκή εταιρεία Total εκτιμά ότι θα παρουσιάσει καλά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου την επόμενη εβδομάδα, χάρη στην επίδραση των υψηλών τιμών πετρελαίου, δήλωσε σήμερα (19/4) ο επικεφαλής της εταιρείας Patrick Pouyanne.
Ερωτηθείς στο περιθώριο μιας συνάντησης κορυφής πετρελαίου στο Παρίσι αν η Total ανακοίνωσε πιο δυνατά αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα, ο Pouyanne απάντησε: "Ξέρετε ότι η τιμή του πετρελαίου είναι υψηλότερη, οπότε πρέπει να είναι καλό".
Παράλληλα οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν άνοδο σήμερα φτάνοντας στο ανώτατο επίπεδό τους από τα τέλη του 2014, καθώς τα αποθέματα αργού πετρελαίου μειώθηκαν, πλησιάζοντας στους πενταετείς μέσους όρους και μετά από πηγές που ανέφεραν στο Reuters ότι η Σαουδική Αραβία επιδιώκει να αυξήσει τις τιμές του πετρελαίου υψηλότερα.
Τέλος, ο κ. Pouyanne δήλωσε ότι η Total θα μπορούσε να επιτύχει συνέργειες ύψους περίπου 250-300 εκατομμυρίων ευρώ (371 εκατομμύρια δολάρια) από την εξαγορά της Direct Energie.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης