Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επενδύσεις ύψους 7 δισ. ευρώ στην Ιταλία την προσεχή τετραετία

Επενδύσεις ύψους 7 δισ. ευρώ στην Ιταλία την προσεχή τετραετία
«Οι ρίζες μας βρίσκονται εδώ στην Ιταλία και εδώ βλέπουμε τις δυνατότητες να επενδύσουμε περισσότερο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Claudio Descalzi
Επενδύσεις ύψους 7 δισ. ευρώ θα πραγματοποιήσει στην Ιταλία η ιταλική Eni τα προσεχή τέσσερα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων € 1 δισ. σε πράσινες δραστηριότητες, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Claudio Descalzi.
Παράλληλα, ο κ. Descalzi παρουσίασε το στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας για την τετραετία 2018-2021 στην ιταλική οικονομική κοινότητα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eni εξέτασε επίσης τις τρέχουσες πράσινες δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ιταλία, για τις οποίες η εταιρεία έχει ήδη δεσμεύσει σημαντικές επενδύσεις, ενώ παρουσίασε επίσης συνεχή πρόοδο στην έρευνα και την ανάπτυξη.
«Οι ρίζες μας βρίσκονται εδώ στην Ιταλία και εδώ βλέπουμε τις δυνατότητες να επενδύσουμε περισσότερο. Στην πραγματικότητα, η Ιταλία είναι η χώρα στην οποία σχεδιάζουμε να επενδύσουμε περισσότερο: 7 δισ. Ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων 1 δισ. ευρώ προορίζονται για πράσινες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών έρευνας και ανάπτυξης για τη διαδικασία απαλλαγής από τον άνθρακα " είπε ο CEO της εταιρείας, σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Λειτουργούμε σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο και σε κάθε χώρα ενσωματώνουμε τις ικανότητες και το πάθος μας με αυτές των τοπικών πληθυσμών που μας φιλοξενούν με εξαιρετικά αποτελέσματα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης