Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tesla: Αυξάνεται ο ρυθμός παραγωγής του Model 3 - Οι επικρίσεις των αναλυτών

tags :
Tesla: Αυξάνεται ο ρυθμός παραγωγής του Model 3 - Οι επικρίσεις των αναλυτών
Αλυσιδωτές οι επικρίσεις από ανθρώπους της αγοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας
Στον απόηχο της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί γύρω από την ικανότητα της Tesla να μετατραπεί από μια περιφερειακή αυτοκινητοβιομηχανία σε έναν «παίκτη» πρώτης γραμμής, ο Elon Musk αντεπιτίθεται ανακοινώνοντας την αύξηση του ρυθμού παραγωγής του Model 3.
Σύμφωνα με τον Elon Musk, τo μικρότερο και πιο προσιτό μοντέλο στην γκάμα της αμερικανικής φίρμας θα παράγεται με ρυθμό που θα υπερβαίνει τις 300 μονάδες ανά ημέρα, ενώ μέχρι σήμερα οι εγκαταστάσεις της αμερικανικής φίρμας παρήγαγαν 200 μονάδες.
Ωστόσο, αρκετοί αναλυτές της αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τις στρατηγικές κινήσεις της Tesla, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία πρέπει να θέσει ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους με την παράλληλη παραγωγή ενός ποιοτικού προϊόντος.
«Ανακοίνωσαν την κατασκευή 2.000 μονάδων σε επτά ημέρες» δήλωσε ο Sam Abuelsamid, αναλυτής Navigant Research. «Το ερώτημα είναι αν το κάνουν αυτό με συνέπεια. Θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο τρίμηνο για να μάθουμε.
Τέλος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς υπάρχουν πολλές εταιρείες που ειδικεύονται στην παραγωγή ελκυστικών ηλεκτρικών οχημάτων, με τον βαθμό της πρόκλησης για την Tesla να αυξάνεται συνεχώς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης