Διεθνή

Συμφωνίες της MHI Vestas με 4 εταιρείες της Ταϊβάν για τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια

Συμφωνίες της MHI Vestas με 4 εταιρείες της Ταϊβάν για τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια
Η δανική επιχείρηση Vestas και η κοινή επιχείρηση Mitsubishi της Mitsubishi, MHI Vestas Offshore Wind, υπέγραψαν μνημόνια συμφωνίας με τέσσερις εταιρείες της Ταϊβάν για τη μετάβαση της καθαρής ενέργειας στη χώρα, ανέφερε η MHI Vestas σήμερα (28/3).
Η εταιρεία δήλωσε ότι έχουν υπογραφεί συμφωνίες με τις εταιρείες China Steel Machinery Corporation, Tien Li, Swancor και Fomosa Plastics Corporation
Σημείωσε ότι οι συμφωνίες είναι η υλοποίηση της κατασκευαστικής στρατηγικής της MHI Vestas για την περιοχή να «αξιοποιήσει την απαράμιλλη εμπειρία στην ενεργειακή υποδομή του ομίλου Mitsubishi στην Ταϊβάν».
«Η αιολική αγορά της αιολικής ενέργειας της Ταϊβάν έχει εντυπωσιακά βρεθεί σε μια πρώτη θέση στην περιοχή. Η ωφέλεια από την έγκαιρη επιλογή ενός χαρτοφυλακίου έργων μας επιτρέπει να συνάψουμε αυτές τις συμφωνίες κατασκευής με μεγάλη εμπιστοσύνη», δήλωσε ο CEO της MHI Vestas, Philippe Kavafyan.
Είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε αυτές τις συνεργασίες σήμερα - εταιρικές σχέσεις που θα ωθήσουν την επέκταση των τοπικών εργοστασίων παραγωγής υψηλής ειδίκευσης", πρόσθεσε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης