Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανεμογεννήτριες της Vestas σε αιολικό πάρκο της Ιταλίας

Ανεμογεννήτριες της Vestas σε αιολικό πάρκο της Ιταλίας
Η παράδοση στροβίλων και για τα δύο έργα αναμένεται το τέταρτο τρίμηνο του 2018.
Ο πελάτης της ης Vestas Fri-El Spa, μέσω των θυγατρικών του Fri-El Albareto και της Green Energy Sardegna, έχει προχωρήσει τις δύο νέες παραγγελίες για την εγκατάσταση 51 MW στην περιφέρεια της Ιταλίας Εμίλια – Ρομάνια και τη Σαρδηνία.
Και τα δύο έργα απονεμήθηκαν στη δημοπρασία των 800 MW που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία στα τέλη του 2016. Με αυτή τη νέα παραγγελία, η Vestas έχει κερδίσει περισσότερες από 950 MW παραγγελίες από τις τέσσερις ιταλικές δημοπρασίες από το 2012.
Παράλληλα, στην περιοχή της Εμίλια – Ρομάνα, το έργο Albareto περιλαμβάνει την προμήθεια και την εγκατάσταση έξι στροβίλων V117-3.3 MW, ενώ ο αιολικός σταθμός Medio Campidano αποτελείται από 14 στροβίλους V110-2.0 MW που παραδίδεται σε λειτουργία βελτίωσης ισχύος ισχύος 2,2 MW, βελτιστοποιώντας την παραγωγή ενέργειας στα χαμηλά του εργοταξίου.
Τέλος, ο διεθυντής της Vestas στην Ελλάδα, την Ιταλία Rainer Karan, ανέδειξε την ηγετική θέση της της Vestas στην Ιταλία και τη μακροχρόνια σχέση της με την Fri-El ως το κλειδί για την υπογραφή αυτών των νέων παραγγελιών, δηλώνοντας ότι: «Η εμπιστοσύνη της Fri-El Spa σε εμάς μας επέτρεψε να ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση νωρίς στη διαδικασία, η οποία αποδείχθηκε ο βασικός παράγοντας διαφοροποίησης στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης προσφοράς στη δημοπρασία».
Στις παραγγελίες περιλαμβάνεται και ένα 2ετές συμβόλαιο υπηρεσιών υπηρεσίας διαχείρισης εξόδου 4000 (AOM 4000).
Η παράδοση στροβίλων και για τα δύο έργα αναμένεται το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης