Διεθνή

Chevron: Συνομιλίες για την πώληση μεριδίου σε έργο LNG στον Καναδά

Chevron: Συνομιλίες για την πώληση μεριδίου σε έργο LNG στον Καναδά
Μεταξύ αυτών που είναι σε συνομιλίες με την Chevron για μια πιθανή συμμετοχή στο Kitimat LNG είναι Petroliam Nasional Bhd ή Petronas
Η Chevron Corp εξετάζει επιλογές συμπεριλαμβανομένης και της πώλησης μειοψηφικού πακέτου στο έργο του καναδικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.
Μεταξύ αυτών που είναι σε συνομιλίες με την Chevron για μια πιθανή συμμετοχή στο Kitimat LNG είναι Petroliam Nasional Bhd ή Petronas, η οποία σταμάτησε έργο υγροποιημένου φυσικού αερίου του στην Βρετανική Κολομβία ύψους  36 δις. δολ  λόγω δύσκολων συνθηκών στην αγορά.
Πηγές του Reuters την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν ότι  δεν υπάρχει καμία ότι  η Chevron θα προχωρήσει με την πώληση των μετοχών.
Έτσι, η Chevron πωλεί μερίδιο σε έναν χρηματοπιστωτικό επενδυτή όπως  ένα καναδικό συνταξιοδοτικό ταμείο ή μια εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων, οι άνθρωποι πρόσθεσαν.
Οι καναδικές εταιρείες Seven Generations Energy Ltd  και Tourmaline Oil Corp είναι σε συνομιλίες  για την προμήθεια φυσικού αερίου στο έργο της Chevron.
Seven Generations Energy ενδέχεται να εξετάσει την αγορά μερίδιου στο έργο σε συνεταιρισμό με άλλους παραγωγούς φυσικού αερίου ανέφεραν οι ίδιες πηγές .


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης