Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπογραφή συμφωνίας για την παροχή αιολικής ενέργειας 1GW στην Τουρκία από την Siemens Gamesa

Υπογραφή συμφωνίας για την παροχή αιολικής ενέργειας 1GW στην Τουρκία από την Siemens Gamesa
Η Siemens Gamesa έχει εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες με χωρητικότητα άνω των 700 MW στην Τουρκία από τότε που εισήλθε στην αγορά αυτή για πρώτη φορά το 2010
Η εταιρεία ενέργειας Siemens Gamesa υπέγραψε συμφωνία που εξασφαλίζει το δικαίωμα να υλοποιήσει έως και 1 gigawatt (GW) αιολικής χωρητικότητας στην Τουρκία, ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα (27/2).
Η Siemens Gamesa, η Kalyon Enerji και η Turkerler Holding έλαβαν αιολική χωρητικότητα ως μέρος του πρώτου έργου της ζώνης των πόρων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Τουρκίας (YEKA) τον Αύγουστο του 2017.
Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι υποχρεώσεις της Siemens Gamesa περιλαμβάνουν την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη λειτουργία ανεμογεννητριών σε διάφορα αιολικά πάρκα, καθώς και 15ετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών.
Τέλος, η συμφωνία περιλαμβάνει την κατασκευή εργοστασίου γκαζόν για την κάλυψη των τοπικών απαιτήσεων εφοδιασμού που έχουν θεσπίσει οι τουρκικές αρχές, καθώς και ενός Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης.
Η Siemens Gamesa έχει εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες με χωρητικότητα άνω των 700 MW στην Τουρκία από τότε που εισήλθε στην αγορά αυτή για πρώτη φορά το 2010.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης