Διεθνή

Κατασκευή αιολικού πάρκου 57 MW στην Ιταλία από τη Vestas

Κατασκευή αιολικού πάρκου 57 MW στην Ιταλία από τη Vestas
Πάνω από 900 MW σταθερών παραγγελιών από τέσσερις ιταλικές δημοπρασίες από το 2012 έχει αποκτήσει η Vestas
Παραγγελία αιολικού πάρκου 57 MW κέρδισε η δανική εταιρεία Vestas από την EON στην Ιταλία.
Η δανική εταιρεία τόνισε ότι θα κατασκευάσει ένα από μεγαλύτερα αιολικά πάρκα που προέρχονται από δημοπρασίες της χώρας.
Με τη νέα αυτή παραγγελία, η Vestas έχει αποκτήσει πάνω από 900 MW σταθερών παραγγελιών από τέσσερις ιταλικές δημοπρασίες από το 2012, υπογραμμίζοντας την ηγετική της θέση στη χώρα.
«Το έργο Morcone υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά την ικανότητα της Vestas να υποστηρίζει με επιτυχία τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία υποβολής προσφορών, από την αρχική προσφορά έως την εκτέλεση του έργου. Η E.ON είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ιταλικής βιομηχανίας αιολικής ενέργειας και η προσθήκη τους στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας στην Ιταλία είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και αυτό με το οποίο είμαστε περήφανοι », δήλωσε ο Rainer Karan, γενικός διευθυντής της της Vestas.
Τέλος, η σειρά περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση των ανεμογεννητριών καθώς και μια προσαρμοσμένη σύμβαση παροχής υπηρεσιών.
Η παράδοση ανεμογεννητριών αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τρίτο τρίμηνο του 2018, με προγραμματισμό για το πρώτο τρίμηνο του 2019.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης