Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guterres και Trump συγχαίρουν τον Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του

Guterres και Trump συγχαίρουν τον Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του
Ο κ. Τραμπ σημειώνει ότι εκτιμά τη συνεργασία των ΗΠΑ με την Κύπρο, που "βασίζεται πάνω σε κοινές αξίες και την προσήλωση στη Δημοκρατία"
Συγχαρητήρια μηνύματα από τον γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έλαβε ο Νίκος Αναστασιάδης, με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στο μήνυμα του ο κ. Γκουτέρες εύχεται κάθε επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων του Κύπριου Προέδρου. "Πιστεύω ότι θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μαζί για να αντιμετωπίσουμε τις πολλές περίπλοκες διεθνείς προκλήσεις που έπονται" αναφέρει. Επίσης, σημειώνει ότι προσβλέπει "στη συνεχιζόμενη συνεργασία" και στις προσπάθειές του για επίλυση του μακροχρόνιου κυπριακού προβλήματος. "Τα Ηνωμένα Έθνη θα συνεχίσουν να είναι υποστηρικτικά σε αυτές τις προσπάθειες" διαβεβαιώνει ο γγ των Ηνωμένων Εθνών.
Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει: "Η νίκη σας δείχνει ότι ο λαός σάς εμπιστεύεται για να συνεχίσετε την οικονομική ανάκαμψη της Κύπρου και για να επανενώσετε το νησί ως μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία". Ο κ. Τραμπ σημειώνει ότι εκτιμά τη συνεργασία των ΗΠΑ με την Κύπρο, που "βασίζεται πάνω σε κοινές αξίες και την προσήλωση στη Δημοκρατία". "Κάθε καλό σε εσάς και τον λαό της Κύπρου" καταλήγει στο μήνυμά του ο Ντ. Τραμπ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης