Διεθνή

Συνομιλία Putin - Rohani για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα

tags :
Συνομιλία Putin - Rohani για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα
Οι δύο ηγέτες, συζήτησαν για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης για τη σύγκρουση στη Συρία, όπως και για την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση και τη σύγκρουση στην Υεμένη
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιρανό πρόεδρο Hassan Rohani, είχε σήμερα 6/2/2018 ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συζήτησαν για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης για τη σύγκρουση στη Συρία, όπως και για την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση και τη σύγκρουση στην Υεμένη καθώς και για τα αποτελέσματα του Κογκρέσου του Συριακού Εθνικού Διαλόγου που έγινε στο ρωσικό θέρετρο Σότσι στις 30 Ιανουαρίου..
Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν εξάλλου κατά τη συνομιλία τους την αποφασιστικότητά τους για την εφαρμογή της διεθνούς συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, σημειώνει το Κρεμλίνο στην ανακοίνωσή του.
"Επιβεβαίωσαν τη δέσμευση για τη διαρκή εφαρμογή του Κοινού Περιεκτικού Σχεδίου Δράσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ως σημαντικού παράγοντα διατήρησης της διεθνούς σταθερότητας και ασφάλειας", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.


www.worldenergynew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης