Τελευταία Νέα
Διεθνή

Total: Mεγάλη ανακάλυψη πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικό

tags :
Total: Mεγάλη ανακάλυψη πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικό
Η  ανακάλυψη η οποία δίνει πρόσβαση  στην εταιρεία σε μεγάλους πετρελαϊκούς πόρους  θεωρήθηκε ήδη  εμπορικά βιώσιμη
Η γαλλική πετρελαϊκή και ενεργειακή εταιρεία Total ανακοίνωσε την Τετάρτη 31/1/2018 ότι έχει πραγματοποιήσει σημαντική ανακάλυψη πετρελαίου στην προοπτική του Ballymore στην ανοικτή θάλασσα στον Αμερικανικό Κόλπο του Μεξικού, τη μεγαλύτερη ανακάλυψή της στην περιοχή.
"Αυτή η σημαντική ανακάλυψη μας δίνει πρόσβαση σε μεγάλους πετρελαϊκούς πόρους διευρύνοντας τις δυνατότητες του Norphlet", ανέφερε σε δήλωσή του ο Arnaud Breuillac, της Total.
"Ενώ ήδη θεωρήθηκε εμπορικά βιώσιμη, θα συνεργαστούμε για την εκτίμηση αυτής της ανακάλυψης με ένα οικονομικά αποδοτικό σχέδιο για να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη ανάπτυξη", πρόσθεσε.
Η αξιολόγηση της εκτίμησης των πόρων είναι σε εξέλιξη, ανέφερε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι η ανακάλυψη θα ενισχύσει τη νέα στρατηγική εξερεύνησης της Total που θα τεθεί σε εφαρμογή από το 2015.



Η προοπτική του Ballymore καλύπτει τέσσερα τετράγωνα του  Norphlet, συμπεριλαμβανομένου του Block MC 607 όπου έγινε η ανακάλυψη.
Η απόκτηση από την Total  του 40% του ενδιαφέροντος στο Ballymore ήταν μέρος μιας συμφωνίας εξερεύνησης μαζί με τη Chevron, η οποία έχει 60%, που υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης