Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μείωση των εσόδων της General Electric το 4ο τρίμηνο του 2017

Μείωση των εσόδων της General Electric το 4ο τρίμηνο του 2017
«Η ισχύς μειώθηκε σημαντικά και αναμένουμε ότι οι προκλήσεις της αγοράς θα συνεχιστούν», ανέφερε σε δήλωσή του ο CEO της General Electric
Μείωση στα έσοδα της αμερικανικής εταιρείας ενέργειας των ΗΠΑ General Electric σημειώθηκε κατά το 4ο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με τα οικονομικά της αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη (24/1).
Τα έσοδα της General Electric μειώθηκαν κατά 5,1% σε 31,4 δισ. δολάρια το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους, από 33,1 δισ. δολάρια το τελευταίο τρίμηνο του 2016.
Ενώ η εταιρεία είχε καθαρό εισόδημα ύψους 3,49 δισ. δολαρίων κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2016, είχε καθαρή ζημία ύψους 9,83 δισ. δολαρίων την ίδια περίοδο του 2017.
«Η ισχύς μειώθηκε σημαντικά και αναμένουμε ότι οι προκλήσεις της αγοράς θα συνεχιστούν», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της General Electric, John Flannery.
«Η ομάδα επικεντρώνεται στην επιχειρησιακή εκτέλεση, την κατανομή κεφαλαίου και τη μείωση του βαθμού κόστους για να μας οδηγήσει σε συνεχή βελτίωση το 2018», πρόσθεσε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης