Τελευταία Νέα
Διεθνή

Την κατασκευή αιολικού πάρκου 93 MW στο Μεξικό ξεκινά η Enel

Την κατασκευή αιολικού πάρκου 93 MW στο Μεξικό ξεκινά η Enel
Σε περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια ανέρχεται το κόστος της κατασκευής
Την κατασκευή του αιολικού πάρκου Salitrillos 93 MW ανακοίνωσε η ENEL στο Μεξικό.
Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας στο βορειοανατολικό μεξικανικό κράτος Tamaulipas, με την συνολική επένδυση στην κατασκευή της εγκατάστασης να ανέρχεται σε περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια.
«Η έναρξη της κατασκευής του αιολικού πάρκου Salitrillos διευρύνει την ηγεσία μας στην αγορά του Μεξικού, καθώς μας επιτρέπει να εισέλθουμε σε ένα νέο, στρατηγικό, πλούσιο σε αιολικό πόρο κράτος", δήλωσε ο Antonio Cammisecra, επικεφαλής της Enel's Global Renewable Energies Division Enel Green Power. "Με την κατασκευή αυτού του νέου σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, που ανατέθηκε σε μία από τις επιτυχημένες προσφορές μας, αποδεικνύουμε και πάλι τη δέσμευσή μας να παρέχουμε έγκαιρα τα προσφερόμενα αποτελέσματα, τροφοδοτώντας την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας με την πράσινη ενέργεια».
Τέλος, το Salitrillos, που βρίσκεται στον δήμο Reynosa του Μεξικό, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία έως το 2019. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία του, η αιολική εγκατάσταση θα μπορεί να παράγει περίπου 400 GWh ετησίως. Το εργοτάξιο του Salitrillos θα βασίζεται στο μοντέλο της «Ενεργειακής Κατασκευής» της Enel, το οποίο θα ενσωματώνει την ορθολογική χρήση των πόρων, όπως τα συστήματα εξοικονόμησης νερού και τις διαδικασίες ανακύκλωσης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης