Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΕΙΑ: Υποχώρησαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Αυξήθηκαν της βενζίνης

ΕΙΑ: Υποχώρησαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Αυξήθηκαν της βενζίνης
Τα αποθέματα μειώθηκαν κατά 6,9 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 12 Ιανουαρίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 3,5 εκατομμυρίων βαρελιών
Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ υποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν και τα αποθέματα αποστάγματος μειώθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Energy Information Administration την Πέμπτη 18/1/2017.
Τα αποθέματα μειώθηκαν κατά 6,9 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 12 Ιανουαρίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 3,5 εκατομμυρίων βαρελιών.
Τα αποθέματα αργού στο κέντρο διανομής Cushing, Oklahoma, μειώθηκαν κατά 4,2 εκατομμύρια βαρέλια,  ενώ στα  διυλιστήρια μειώθηκαν κατά 448.000 βαρέλια την ημέρα, σύμφωνα με στοιχεία της EIA.
Τα ποσοστά χρήσης του διυλιστηρίου μειώθηκαν κατά 2,3%.
Τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 3,6 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για άνοδο 3,4 εκατομμυρίων βαρελιών.
Τα αποθέματα αποσταφμάτων τα οποία περιλαμβάνουν πετρέλαιο ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 3,9 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για αύξηση κατά 86.000 βαρέλια.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 58.000 βαρέλια ημερησίως.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης