Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reach Subsea και MMT επεκτείνουν την συμφωνία με την Statoil

Reach Subsea και MMT επεκτείνουν την συμφωνία με την Statoil
Η MMT Sweden, σε συνεργασία με την Subsea Reach, έχει συνάψει σύμβαση με την Statoil για την έρευνα και τις ελαφρές κατασκευαστικές εργασίες στην ανοικτή θάλασσα στη Νορβηγία.
Η Statoil έχει ανανεώσει και διευρύνει τη συμφωνία με την MMT. Η συνεργασία μεταξύ της Reach Subsea και της MMT Sweden οδήγησε σε μια νέα συμφωνία που καλύπτει τόσο την έρευνα όσο και την ελαφριά κατασκευή για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η συμφωνία πλαισίου  στο άνοιγμα κλήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι η Statoil μπορεί να αναθέσει συμβάσεις έρευνας και ελαφρών κατασκευαστικών έργων στη Βόρειο Θάλασσα, ανάλογα με τις ανάγκες.
 Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η MMT Sweden, σε συνεργασία με την Subsea Reach, έχει συνάψει σύμβαση με την Statoil για την έρευνα και τις ελαφρές κατασκευαστικές εργασίες στην ανοικτή θάλασσα στη Νορβηγία.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με το υποθαλάσσιο σκάφος Havila Subsea από τις αρχές Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνουν έρευνα και ελαφρά κατασκευή.
Η συμφωνία και η σχετική εργασία έχουν μεγάλη στρατηγική σημασία τόσο για την MMT Sweden όσο και για την Reach Subsea.
Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί από κοινού από το 2013 και έχουν αυξήσει σταδιακά το μερίδιο αγοράς στον τομέα της έρευνας και της ελαφριάς κατασκευής με στόχο να αποτελέσουν βασικό προμηθευτή για τους σημαντικότερους πελάτες του τομέα.
Η MMT και η Reach έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια μεγάλες επενδύσεις, αναπτύσσοντας μια επαγγελματική και έμπειρη βάση προσωπικού και οικοδομώντας ένα σύγχρονο στόλο σκαφών και εξοπλισμού για να προετοιμαστούν για αυτό το έργο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης