Διεθνή

Trump σε Kim Jong Un: Έχω και εγώ πυρηνικό κουμπί, μόνο που είναι δυνατότερο

Trump σε Kim Jong Un: Έχω και εγώ πυρηνικό κουμπί, μόνο που είναι δυνατότερο
Ειρωνικό μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ κατά του Βορειοκορεάτη ηγέτη
Με έντονα ειρωνική διάθεση απάντησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump στον ηγέτη της Β. Κορέας, Kim Jong un σχετικά με την τοποθέτηση του ότι το κουμπί για την ενεργοποίηση των πυρηνικών είναι πάντα στο γραφείο του.
«Ο βορειοκορεάτης ηγέτης μόλις δήλωσε ότι «το Πυρηνικό Κουμπί είναι πάνω στο γραφείο του συνέχεια».
Κάποιος στο εξασθενημένο καθεστώς του που πεθαίνει της πείνας να τον ενημερώσει παρακαλώ ότι έχω κι εγώ Πυρηνικό Κουμπί, που όμως είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ δυνατότερο από το δικό του, και το δικό μου Κουμπί λειτουργεί!», ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Trump.
Υπενθυμίζεται ότι στο διάγγελμα του για το νέο έτος ο Kim Jong un υποστήριξε η χώρα του είναι πλέον πυρηνική δύναμη, ενώ επισήμανε ότι έχει πάντα πάνω στο γραφείο του το «κουμπί» για την εκτόξευση των βορειοκορεάτικων πυρηνικών όπλων.
«Αυτό δεν είναι απειλή, είναι η πραγματικότητα» είχε αναφέρει ο ηγέτης της Β. Κορέας, ο οποίος πάντως είχε κάνει άνοιγμα προς τη Ν. Κορέα αναφέροντας πως ο δρόμος προς τον διμερή διάλογο είναι «ανοικτός» και ότι είναι διατεθειμένος να στείλει βορειοκορεάτες αθλητές να συμμετάσχουν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάν της Νότιας Κορέας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης