Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκτακτη σύγκληση του Αραβικού Σύνδεσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας

Έκτακτη σύγκληση του Αραβικού Σύνδεσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας
Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Sissi επέστησε την προσοχή του Trump  ώστε να μην περιπλέξει την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Έκτακτη σύσκεψη του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) το επόμενο Σαββατοκύριακο σκοπεύει να συγκαλέσει η Ιορδανία προκειμένου να συζητηθούν οι ενέργειες του Αμερικανού προέδρου Trump στο θέμα της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε τηλεφωνικά με τον βασιλιά Abdala και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Sissi επέστησε την προσοχή του Trump  ώστε να μην περιπλέξει την κατάσταση στη Μέση Ανατολή. O επικεφαλής του αιγυπτιακού κράτους επέστησε την προσοχή του Αμερικανού ομόλογού του «να μην λάβει μέτρα που θα υπονόμευαν τις πιθανότητες ειρήνης στη Μέση Ανατολή».
«Ο πρόεδρος της Αιγύπτου επισήμανε την θέση της χώρας του σχετικά με τη διαφύλαξη του νόμιμου καθεστώτος της Ιερουσαλήμ εντός του πλαισίου των συστάσεων της διεθνούς κοινότητας και των σχετικών ψηφισμάτων του ΟΗΕ» σημειώνεται σε ανακοίνωση της αιγυπτιακής προεδρίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης