Διεθνή

Επίσκεψη Αμερικανού (Rick Perry) υπουργού Ενέργειας στη Σαουδική Αραβία - Ενέργεια και επενδύσεις στο επίκεντρο

Επίσκεψη Αμερικανού (Rick Perry) υπουργού Ενέργειας στη Σαουδική Αραβία - Ενέργεια και επενδύσεις στο επίκεντρο
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Ορυκτών Πόρων της Σαουδικής Αραβίας Khalid Al-Falih και αρμόδιοι από το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ
Ο διάδοχος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας και ο υπουργός Άμυνας Mohammed bin Salman συναντήθηκε με τον υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ, Rick Perry.
Στα πλαίσια των επίσημων επαφών ο Perry επισκέφτηκε τη Σαουδική Αραβία και έγινε δεκτός από τον διάδοχο πρίγκιπα Σαλμάν.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική εταιρική σχέση ανάμεσα στις δύο χώρες που αφορά τους τομείς των βιομηχανιών πετροχημικών, των υποδομών, της ενέργειας, των κοινών επενδύσεων, τον τομέα του περιβάλλοντος, βιομηχανίας και ενέργειας.
Ο Salman υπογράμμισε ότι η Σαουδική Αραβία δίνει μεγάλη σημασία στην σταθερότητα των αγορών ενέργειας και στην παροχή ενέργειας για βιώσιμες παγκόσμιες αγορές σύμφωνα με τα συμφέροντα του παραγωγού και του καταναλωτή.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Ορυκτών Πόρων της Σαουδικής Αραβίας Khalid Al-Falih και αρμόδιοι από το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης