Διεθνή

Reuters: Μεταφορά των αμερικανικών βάσεων θα ζητήσει το Ιράν από τις ΗΠΑ αν υπάρξουν νέες κυρώσεις

tags :
Reuters: Μεταφορά των αμερικανικών βάσεων θα ζητήσει το Ιράν από τις ΗΠΑ αν υπάρξουν νέες κυρώσεις
Το Ιράν προειδοποιεί με αντίποινα εάν οι ΗΠΑ επιβάλλουν νέες κυρώσεις στην Τεχεράνη
Προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ ότι οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή θα κινδυνεύουν εάν η Ουάσιγκτον χαρακτηρίσει τρομοκρατική οργάνωση τους Φρουρούς της Επανάστασης, το επίλεκτο σώμα του ιρανικού στρατού, έστειλε ο διοικητής των Φρουρών.
Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες από το ιρανικό πρακτορείο Tasnim, ο ιρανός στρατηγός Mohammad Ali Jafari ξεκαθάρισε πως «όπως έχουν διαμηνύσει και στο παρελθόν, εάν οι ΗΠΑ ψηφίσουν νόμο για επιβολή νέων κυρώσεων απέναντι στην Τεχεράνη, η Ουάσιγκτον θα πρέπει να μεταφέρει τις βάσεις της 2 χλμ έξω από την εμβέλεια των ιρανικών πυραύλων.
Επιπλέον, το Ιράν θα αντιμετωπίσει τον αμερικανικό στρατό όπως και το ισλαμικό Κράτος.
Ο πρόεδρος Trump θα ανακοινώσει τη λήψη νέων μέτρων σε βάρος της Τεχεράνης μετά τις πυραυλικές δοκιμές του Ιράν, την υποστήριξή του «στην τρομοκρατία» και τις κυβερνοεπιθέσεις, στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του έναντι της Τεχεράνης, διεμήνυσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή.
Η δημιουργία της νέας προοδευτικής παράταξης δεν είναι μια υπόθεση των υποψηφίων να ηγηθούν, ούτε των στελεχών. Θα είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης ενεργών πολιτών που αρχίζει με την ψηφοφορία εκλογής επικεφαλής αλλά δεν τελειώνει με αυτήν.
Η ηγεσία και η ταυτότητα της νέας Προοδευτικής Παράταξης πρέπει να είναι μια υπόθεση όσων πολιτών τοποθετούνται συνειδητά σε αυτήν και η συμμετοχή τους σηματοδοτεί την απόφαση τους να γίνουν συνιδρυτές και συμμέτοχοι για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Πηγή: bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης