Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Υποχώρησε ελαφρώς το επιχειρηματικό κλίμα τον Σεπτέμβριο του 2017

Γαλλία: Υποχώρησε ελαφρώς το επιχειρηματικό κλίμα τον Σεπτέμβριο του 2017
Τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Ελαφριά υποχώρηση κατέγραψε το επιχειρηματικό κλίμα στη Γαλλία, σύμφωνα με τα σημερινά (26/9) στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, με τα αποτελέσματα να κρίνονται κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε η Insee, ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης υποχώρησε στις 110 μονάδες για τον Σεπτέμβριο του 2017, έναντι 111 μονάδων τον Αύγουστο, την ίδια στιμή που οι αναλυτές ανέμεναν ο δείκτης να παραμείνει αμετάβλητος.
Ωστόσο, παρά την πτώση, ο δείκτης παραμένει κοντά στα υψηλά 9,5 ετών στα οποία βρέθηκε τον προηγούμενο μήνα.
Παράλληλα, ο δείκτης για τις προσδοκίες προσωπικής παραγωγής σκαρφάλωσε στις 18 μονάδες, έναντι 14 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, ένω οι συνολικές προοπτικές παραγωγής διαμορφώθηκε στις 23 μονάδες, την υψηλότερη τιμή από τον Οκτώβριο του 2000.
Σε ότι αφορά τη δραστηριότητα του προηγούμενου διαστήματος, ο σχετικός δείκτης κατέγραψε σημαντική πτώση κατά 10 μονάδες σε σύγκριση με τον Αύγουστο, στις 11 μονάδες.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος καταγράφει υποχώρηση μετά από τέσσερις συνεχόμενους μήνες ανόδου.

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης