Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: «Παράλογος» ο ισχυρισμός ότι οι ΗΠΑ έχουν κηρύξει πόλεμο ενάντια στη Β. Κορέα

Λευκός Οίκος: «Παράλογος» ο ισχυρισμός ότι οι ΗΠΑ έχουν κηρύξει πόλεμο ενάντια στη Β. Κορέα
Οι ΗΠΑ δεν έχουν κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στη Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sarah Huckabee Sanders
Οι ΗΠΑ δεν έχουν κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στη Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε σήμερα (25/9/2017) ο Λευκός Οίκος, χαρακτηρίζοντας «παράλογο» τον ισχυρισμό της Πιονγκγιάνγκ.
Ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, δεν κήρυξε τον πόλεμο ενάντια στη Βόρεια Κορέα κατά την ομιλία που εκφώνησε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την περασμένη εβδομάδα, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του βορειοκορεάτη υπουργού Εξωτερικών, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sarah Huckabee Sanders.
«Δεν έχουμε κηρύξει πόλεμο ενάντια στη Βόρεια Κορέα και ειλικρινά αυτός ο ισχυρισμός είναι παράλογος», πρόσθεσε η Sanders.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Ri Yong Ho, δήλωσε ότι τα σχόλια του Trump συνιστούν κήρυξη πολέμου, τονίζοντας πως η χώρα του έχει κάθε δικαίωμα να λάβει αντίμετρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρριψης αμερικανικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών, ακόμη κι αν αυτά δεν βρίσκονται εντός του εναέριου χώρου της.


Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης