Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: O Kim είναι ένας τρελός που δεν ενδιαφέρεται για τον λαό του

Trump: O Kim είναι ένας τρελός που δεν ενδιαφέρεται για τον λαό του
Το πρωί της Παρασκευής, ο Κιμ χαρακτήριζε τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, «ψυχικά διαταραγμένο», προειδοποιώντας τον Τραμπ ότι «θα πληρώσει ακριβά» τις απειλές εναντίον της Βόρειας Κορέας
Έναν τρελό που δεν ενδιαφέρεται να οδηγήσει τον λαό του στον λιμό ή στον θάνατο, χαρακτηρίζει τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ντόναλντ Τραμπ, σε νέο tweet του.
Μετά την περαιτέρω κλιμάκωση της διμερούς έντασης, ο Αμερικανός Πρόεδρος προειδοποιεί τον βορειοκορεάτη ηγέτη πως θα δοκιμαστεί «όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν».
Το πρωί της Παρασκευής, ο Κιμ χαρακτήριζε τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, «ψυχικά διαταραγμένο», προειδοποιώντας τον Τραμπ ότι «θα πληρώσει ακριβά» τις απειλές εναντίον της Βόρειας Κορέας.
Η Πιονγιάνγκ επιφυλάχτηκε νωρίτερα να εξετάσει τα «πιο σκληρά αντίμετρα στην Ιστορία» με τον Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πριν λίγες ημέρες προειδοποιήσει πως αν η Βόρεια Κορέα συνεχίσει τις προκλήσεις, οι ΗΠΑ ίσως αναγκαστούν να «καταστρέψουν ολοσχερώς» την Πιονγιάνγκ.
Οι απειλές του Τραμπ «αντί να με τρομάξουν ή να με σταματήσουν, με έπεισαν ότι ο δρόμος που έχω διαλέξει είναι ο σωστός και πρέπει να τον ακολουθήσω μέχρις εσχάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης