Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Westnet συμμετέχει στη BEYOND 2024

Η Westnet συμμετέχει στη BEYOND 2024

Θα παρουσιάσει τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και τις καινοτόμες λύσεις που φέρνει στην αγορά

Με μία δυναμική γκάμα λύσεων τεχνολογίας, η Westnet, θα συμμετέχει αυτήν τη χρονιά στη BEYOND, τη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελώντας έναν κόμβο δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και τις καινοτόμους λύσεις που φέρνει στην αγορά με τη σφραγίδα των Avaya, Check Point, Hewlett Packard Enterprise, Jabra και LG Business Solutions. Από Digital Signage και Professional Audio & Video Conferencing μέχρι Edge to Cloud, Networking και Cyber Security, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το χαρτοφυλάκιο των Enterprise λύσεων που διαθέτει και να εξερευνήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Ως ένας κορυφαίος πάροχος τεχνολογικών λύσεων, η Westnet εστιάζει διαχρονικά σε στρατηγικές συνεργασίες με καινοτόμα brands παρέχοντας στους συνεργάτες της τις πλέον σύγχρονες προτάσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Έτσι, με επίκεντρο την τεχνολογική καινοτομία, η εταιρεία θα συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση BEYOND (Περίπτερο 13 | Stand B07) αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά οφέλη των λύσεων της.


Σχετικά με τη
Westnet

Για περισσότερα από 17 χρόνια, η Westnet, μέλος του διεθνούς επενδυτικού Ομίλου Olympia, παρέχει τεχνολογικές λύσεις που συμβάλουν στην επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών της.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 ως διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας και σταδιακά επεκτάθηκε και σε νέους τομείς όπως οι καταναλωτικές μπαταρίες, ο led φωτισμός, ο κλιματισμός, οι οικιακές συσκευές και πιο πρόσφατα, τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, ενισχύοντας την γκάμα των διαθέσιμων λύσεων.

Ως ένας Value-Added Partner, η εταιρεία επιδιώκει τη δημιουργία μιας αλυσίδας αξίας ανάμεσα στους προμηθευτές, τους πελάτες της και τον τελικό χρήστη.

Στόχος της είναι να διευρύνει την πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμους λύσεις σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες.

Σήμερα, η Westnet έχει παρουσία με γραφεία σε 3 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ενώ έχει αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο εξαγωγών σε πάνω από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. www.westnetgroup.com

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης