Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

GE: Πώληση ανεμογεννητριών 1,2 gigawatts στην ισπανική Forestalia

tags :
GE: Πώληση ανεμογεννητριών 1,2 gigawatts στην ισπανική Forestalia
Η ισπανική εταιρεία έλαβε άδειες για την κατασκευή 408,5 megawatts αιολικής ενέργειας και βιομάζας
Η μονάδα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της General Electric Co. υπεγραψε  σύμβαση πώλησης αιολικών ανεμογεννητριών 1,2 Gigawatts στην Ισπανία.
Η GE θα παρέχει εξοπλισμό 3 megawatt της στον ισπανικό  όμιλο Forestalia, ο οποίος αναπτύσσει σειρά αιολικών πάρκων στην περιοχή της Αραγονίας της βορειοανατολικής Ισπανίας σύμφωνα με το Bloomberg.
 Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2018 με έναρξη λειτουργίας  του έργου πριν από το τέλος του επόμενου έτους.
Τα αιολικά πάρκα θα κατασκευασθούν από την Forestalia μετά την πρώτη δημοπρασία ανανεώσιμης ενέργειας στην Ισπανία τον περασμένο Ιανουάριο, όπου κέρδισε άδειες για την κατασκευή 408,5 μεγαβάτ αιολικής ενέργειας και βιομάζας.
Περίπου 35 έργα μπορούν να κατασκευαστούν από την Forestalia, σύμφωνα με τον Eduardo Sanchez Salcedo, εκπρόσωπο της εταιρείας.
Ο Sanchez αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη χρηματοδότηση, λέγοντας ότι η Forestalia βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με διάφορους εταίρους.
Η Ισπανία έλαβε την Τετάρτη προσφορές για την προμήθεια τουλάχιστον άλλων  2 έως 3 gigawatts πρόσθετης ανανεώσιμης ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης