Τελευταία Νέα

Ηνωμένο Βασίλειο: Με ανανεώσιμη ενέργεια θα τροφοδοτείται και η Whitbread

Ηνωμένο Βασίλειο: Με ανανεώσιμη ενέργεια θα τροφοδοτείται και η Whitbread
Η Whitbread είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασιλείου και ιδιοκτήτρια της Costa Coffee και της Premier Inn
H μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασιλείου Whitbread έχει δεσμευτεί να  χρησιμοποιεί ενέργεια από  100%  ανανεώσιμες πηγές,  συμμετέχοντας  στον  αυξανόμενο κατάλογο των εταιρειών που στρέφονται σε πράσινες πηγές ενέργειας για να τροφοδοτούν τις δραστηριότητές τους.
Σε ανακοίνωση που έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η επιχείρηση - η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Costa Coffee και της Premier Inn - δήλωσε ότι από τις αρχές Απριλίου όλες οι μονάδες της θα προμηθεύονται με  ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σύμφωνα με το CNBC
"Ως το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουμε μια ευθύνη και μια ευκαιρία να προωθήσουμε την αλλαγή μέσα στον κλάδο και γι 'αυτό πήραμε αυτή την απόφαση για την επιχείρηση", δήλωσε ο διευθυντής της Whitbread για τη βιωσιμότητα, James Pitcher.
"Η Whitbread έχει δεσμευτεί να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις και ι ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα βήμα-ορόσημο ώστε  να συμβάλει στη ρύθμιση των βιομηχανικών προτύπων", πρόσθεσε ο Pitcher.
Η Whitbread συμμετέχει σε μια πλειάδα  εταιρειών που θέλουν να αντλήσουν ενέργεια από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Νωρίτερα  φέτος, η Anheuser-Busch InBev ανέλαβε τη δέσμευση να εξασφαλίσει όλο το παραγόμενο ηλεκτρικό ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές έως το 2025.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης