Η GE Renewable Energy θα προμηθεύσει με 81 ανεμογεννήτριες αιολικά πάρκα στην Κίνα

Η GE Renewable Energy θα προμηθεύσει με 81 ανεμογεννήτριες αιολικά πάρκα στην Κίνα
Με τις ανεμογεννήτριες τα δύο αιολικά πάρκα θα παράγουν ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 199,5 MW καλύπτοντας τις ανάγκες 800.000 νοικοκυριών.
Η αμερικανική GE Renewable Energy θα προμηθεύσει συνολικά 81 ανεμογεννήτριες για την κατασκευή δύο αιολικών πάρκων στην επαρχία Χεμπέι της Κίνας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (9/5) η εταιρεία.
Σύμφωνα με την GE, οι 54 ανεμογεννήτριες θα εγκατασταθούν στο αιολικό πάρκο Senjitu III και οι 27 στο αιολικό πάρκο Qiansongba.
Όπως επισημαίνει δε, με την έναρξη της λειτουργίας τους και τα δύο αιολικά πάρκα μαζί θα παράγουν ηλεκτρική ενέργεια συνολικής ισχύος 199,5 MW καλύπτοντας τις ανάγκες 800.000 νοικοκυριών.
Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης τις λύσεις της Digital Wind Farm της GE, μια διευρυμένη συμφωνία παροχής υπηρεσιών που περιλαμβάνει προσαρμόσιμες λύσεις υλικού και λογισμικού, που βελτιστοποιούν την απόδοση των αιολικών πάρκων, καθώς και μια διετή εγγύηση.
Ο στόχος της Κίνας είναι να παράγει το 15% της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές έως το 2020 και να αυξήσει την συνολική χωρητικότητα ισχύος στις εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας πάνω από τα 200 GW έως τα τέλη του 2020.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης