Τελευταία Νέα

Από ανανεώσιμες πηγές η ενέργεια των κεντρικών γραφείων της T-Mobile στις ΗΠΑ

tags :
Από ανανεώσιμες πηγές η ενέργεια των κεντρικών γραφείων της T-Mobile στις ΗΠΑ

Η T-Mobile Η.Π.Α. εντάχθηκε σε πρόγραμμα που της παρέχει πρόσβαση σε συνδυασμό τοπικής αιολικής και ηλιακής ενέργειας - Θέλει να χρησιμοποιήσει 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2021

Η αμερικανική  T-Mobile Η.Π.Α εντάχθηκε στο πρόγραμμα Green Direct της Puget Sound Energy, το οποίο της δίνει πρόσβαση σε ένα συνδυασμό αιολικής και ηλιακής ενέργειας.
Το μείγμα αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτήσει με 100%  ανανεώσιμη ενέργεια μέχρι το έτος 2021την έδρας της στο Bellevue, στην  Ουάσιγκτον.
Η T-Mobile στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η νέα ρύθμιση θα την βοηθήσει να εξοικονομήσει "εκατομμύρια δολάρια σε ενεργειακό κόστος" και να την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον πρωταρχικό στόχο της χρήσης 100% ανανεώσιμης ενέργειας σε ολόκληρη την εταιρεία έως το 2021.
"Έχουμε θέσει στόχο να φθάσουμε στο 100% ανανεώσιμης ενέργειας από το 2021 - γιατί είναι μια σωστή και έξυπνη κίνηση για την επιχείρηση", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλοςτης εταιτείας John Legere σύμφωνα με το CNBC.
Ο Legere πρόσθεσε ότι η T-Mobile επέλεξε την πράσινη ενέργεια "επειδή έχει νόημα για τον πλανήτη και για τους πελάτες μας".
Η T-Mobile είναι μέλος της RE100, μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας αποτελούμενης από μεγάλες επιχειρήσεις, όλες αφοσιωμένες στην ανανεώσιμη ενέργεια. Mέλη του RE100 είναι μεταξύ άλλων το Facebook, η Goldman Sachs και η Microsoft.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης