Τελευταία Νέα

Ενίσχυση της ηλιακής φωτοβολταϊκής αυτοκατανάλωσης για επιχειρήσεις και αρχές στη Γαλλία

tags :
Ενίσχυση της ηλιακής φωτοβολταϊκής αυτοκατανάλωσης για επιχειρήσεις και αρχές στη Γαλλία

Οι γαλλικές επιχειρήσεις δημιουργούν το Reservoir Sun για να ενισχύσουν την ηλιακή φωτοβολταϊκή αυτοκατανάλωση για επιχειρήσεις και αρχές

Κοινή επιχείρηση για Engie και Green Yellow με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης της ηλιακής φωτοβολταϊκής αυτοκατανάλωσης στη Γαλλία για επιχειρήσεις και αρχές, ανακοίνωσε η Engie.

Η εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε με την έγκριση των ευρωπαϊκών αρχών ανταγωνισμού και των οργανώσεων εργασιακών σχέσεων, θα χρησιμοποιήσει τις επιφάνειες στις στέγες και τους χώρους στάθμευσης για να παράγει τοπική, πράσινη ενέργεια.

Η Reservoir Sun θα ειδικευτεί στον τομέα των ηλιακών σταθμών ενέργειας έως και μία μεγαβάτ-κορυφή για τις επιχειρήσεις και τις αρχές, ανέφερε. Ο στόχος είναι να φτάσει το μέγιστο των 100 MW ανά έτος.

Για το σκοπό αυτό, 100 εκατομμύρια ευρώ θα επενδυθούν ετησίως στην αγορά μονάδων μέσης χωρητικότητας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας όμιλος δεσμεύει πολλούς πόρους σε εταιρείες και αρχές υπέρ της ηλιακής αυτοκατανάλωσης, με την CEO της Engie, Isabelle Kocher να περιγράφει τη δημιουργία ως μια εξαιρετική απεικόνιση της δέσμευσης της ομάδας να υποστηρίξει όλες τις επιχειρήσεις και κοινότητες για τη μετάβαση στην ενέργεια.

«Το έργο αυτό επιβεβαιώνει τη νέα δυναμική ανάπτυξης των σύντομων αλυσίδων εφοδιασμού ενέργειας, στην οποία η Engie έχει επιδείξει σταθερότητα».

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης