Στις 14 Ιανουαρίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ

Στις 14 Ιανουαρίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ
Στην Γ.Σ. θα γίνει παρουσίαση-απολογισμός πεπραγμένων έτους και έγκριση οικονομικών αποτελεσμάτων του συνδέσμου για το 2017
Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) στο ξενοδοχείο Ananti City Resort,  http://anantiresort.gr/el/index.html  στην πόλη των Τρικάλων.  Ώρα έναρξης 11.00 π.μ. 
Στην πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ αναφέρονται τα εξής:
Στην Γ.Σ. θα γίνει παρουσίαση-απολογισμός πεπραγμένων έτους και έγκριση οικονομικών αποτελεσμάτων του συνδέσμου για το 2017. 
Επίσης θα υπάρξει ανάλυση και συζήτηση επί των προαλειφόμενων βασικών μεταρρυθμίσεων που αφορούν την χονδρεμπορική αγορά (Target Model), το Χρηματιστήριο ενέργειας, την Αγορά Εγγυήσεων Προέλευσης, την Χρέωση Προμηθευτή, τις αλλαγές στην ροή των πόρων ΑΠΕ προς τον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ (ΕΛΑΠΕ) ενόψει της διάσπασης του ΛΑΓΗΕ, το επενδυτικό περιβάλλον στις νέες ΑΠΕ και τέλος της λογιστικής και ιδίως ταμειακής κατάστασης του ΕΛΑΠΕ σε συνέχεια και των πυκνών παρεμβάσεων που σημάδεψαν την δράση του Συνδέσμου το παρελθόν έτος.  
Η Ετήσια Τακτική Γ.Σ. του ΣΠΕΦ αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά, αφού από το 2009 που ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος διεξάγεται με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία.  Ένεκα μάλιστα του Πανελλαδικού χαρακτήρα του Συνδέσμου οι Ετήσιες Τακτικές Γ.Σ. πραγματοποιούνται εκ περιτροπής στην Αθήνα ή την Περιφέρεια. 
Σε συνέχεια των ανωτέρω καλούνται οι ηλεκτροπαραγωγοί από ΦΒ όπως δώσουν το ισχυρό παρόν τους στην Συνέλευση με γνώμονα όχι μόνο την δυναμική συλλογική τους εκπροσώπηση αλλά το αύριο των επιχειρήσεων και της παρουσίας τους στις ΑΠΕ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης