Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Συμφωνία της Rovco με την εταιρεία αιολικής ενέργειας Gwynt y Môr

Συμφωνία της Rovco με την εταιρεία αιολικής ενέργειας Gwynt y Môr
Το Gwynt y Môr αποτελείται από 160 ανεμογεννήτριες που παράγουν αρκετή ενέργεια για περισσότερα από 400.000 σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα
Η Rovco υπέγραψε τριετή σύμβαση για την υποστήριξη ενός από τα μεγαλύτερα υπεράκτια αιολικά πάρκα στον κόσμο, το Gwynt y Môr, που βρίσκεται  οκτώ μίλια από την ακτή της Βόρειας Ουαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η βρετανική  εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει την υποβρύχια λύση ROV 3D οπτικής έρευνας, παράλληλα με τις παραδοσιακές τεχνικές ανάλυσης βίντεο, sonow blueview και καθοδικής προστασίας.
Το Gwynt y Môr αποτελείται από 160 ανεμογεννήτριες που παράγουν αρκετή ενέργεια για περισσότερα από 400.000 σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα.
Επεκτείνεται σε μια έκταση περίπου 80 χιλιομέτρων και περιλαμβάνει δύο υπεράκτιους υποσταθμούς και εγκαταστάσεις 134 χλμ χερσαίων καλωδίων.
Την σύμβαση με την επιχείρηση ανέγερσης αιολικού πάρκου κέρδισε σε ανταγωνιστική προσφορά. Η  ROV που εδρεύει στο Μπρίστολ θα παρέχει υπηρεσίες επιθεώρησης σε υπεράκτια περιουσιακά στοιχεία του αιολικού πάρκου 576MW, στο πλαίσιο του τρέχοντος σχεδίου συντήρησης.
Η Rovco θα αναπτύξει το υπο-Ατλαντικό Mojave ROV από το στόλο της, εξοπλισμένο με εξοπλισμό επιθεώρησης 3D, στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου κατά παραγγελία.
Αυτές οι ROVs κατηγορίας παρατήρησης ταιριάζουν καλύτερα στα ζητήματα που σχετίζονται με τα ισχυρά ρεύματα που βρίσκονται στην περιοχή του Κόλπου του Λίβερπουλ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης