Τελευταία Νέα

Με βιομάζα θα θερμαίνονται από τον Σεπτέμβριο τα σχολεία της Σκωτίας

Με βιομάζα θα θερμαίνονται από τον Σεπτέμβριο τα σχολεία της Σκωτίας
Τα σχολεία θα δουν μειωμένους λογαριασμούς ενέργειας και θερμότερα κτίρια με την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
Oλοκληρώθηκε το έργο ύψους 6,9 εκατομμυρίων λιρών για την εγκατάσταση λέβητων βιομάζας σε σχολεία σε ολόκληρη την περιοχή της Σκωτίας.
Τα σχολεία θα δουν μειωμένους λογαριασμούς ενέργειας και θερμότερα κτίρια με την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ιδιαίτερα κατά τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες.
Προωθούμενο μέσω του πλαισίου των εθνικών έργων Scape, πρόκειται για ένα έργο εγκατάστασης ενεργειακά αποδοτικής θέρμανσης σε 30 σχολεία σε ολόκληρη την περιοχή, με πολλά κοινοτικά κέντρα και πισίνες που επωφελούνται επίσης από την αναβάθμιση των κοινόχρηστων συστημάτων τους.
Ο σύμβουλος Allan Henderson, πρόεδρος της επιτροπής τοπικών συμβουλών της περιοχής Highland, δήλωσε: "Με τη μετατροπή όχι μόνο προσφέρουμε μια οικονομικά αποδοτικότερη καθαρότερη, πιο πράσινο ενεργειακή εναλλακτική λύση, αλλά και μείωση των εκπομπών των ρύπων.
Είναι μια κατάσταση win-win, καθώς το προσωπικό και οι μαθητές θα επωφεληθούν από το να έχουν ένα βελτιωμένο περιβάλλον για να εργαστούν και θα παρατηρήσουν επίσης σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων για τα σχολεία τους".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης