Πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων για το γεωθερμικό πεδίο Αγκίστρου Σερρών

Πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων για το γεωθερμικό πεδίο Αγκίστρου Σερρών
Η διαδικασία υποβολής των δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων θα διεξαχθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας–Θράκης στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι.
Πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων με σκοπό την εκμίσθωση του δικαιώματος διαχείρισης του βεβαιωμένου γεωθερμικού πεδίου χαμηλής θερμοκρασίας Αγκίστρου του Δήμου Σιντικής στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Στην πρόσκληση γίνεται επίκληση λόγων Δημοσίου Συμφέροντος για την επίσπευση της εκμετάλλευσης του γεωθερμικού δυναμικού, καθώς και την εκμίσθωση των σχετικών επ’ αυτού δικαιωμάτων του Δημοσίου στην συγκεκριμένη περιοχή, με στόχο αφενός την ορθολογική αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού της Περιφερειακής  Ενότητας Σερρών, την οικονομική ανάπτυξη με προσέλκυση επενδύσεων στην  περιοχή και  αφετέρου  την εξασφάλιση ενέργειας παραγόμενης από ΑΠΕ, καλύπτοντας τους αναληφθέντες εθνικούς στόχους της χώρας
Η διαδικασία υποβολής των δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων θα διεξαχθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας–Θράκης, Στρωμνίτσης 53 Θεσσαλονίκη, Γραφείο 101γ, 1ος όροφος την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι.
Οι δεσμευτικές επενδυτικές προτάσεις όσων συμμετέχουν, πρέπει να κατατεθούν στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας–Θράκης (Στρωμνίτσης 53, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, Γρ. 103) πριν την έναρξη της συνεδρίας της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, δηλαδή το αργότερο έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι.
Την πρόσκληση μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A3%CE%947%CE%9F%CE%A11%CE%A5-0%CE%9D%CE%A3?inline=true

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης