Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Οι ενεργειακές μετοχές οδήγησαν σε απώλειες τη Wall Street - Μεγάλη υποχώρηση του πετρελαίου

tags :
Οι ενεργειακές μετοχές οδήγησαν σε απώλειες τη Wall Street - Μεγάλη υποχώρηση του πετρελαίου
Ο S & P Energy Sector  υποχώρησε 1,25% στις 479,55 μονάδες 
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο των  ΗΠΑ διαπραγματεύθηκαν χαμηλότερα την Τρίτη 20/6/2017, αποχωρώντας από τα ρεκόρ, καθώς οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Νοέμβριο.
Ο S & P 500 υποχώρησε 0,67% στις 2437,03 μονάδες καθώς ο ενεργειακός τομέας υποχώρησε σχεδόν 1,1%.
Ο S & P Energy Sector  υποχώρησε 1,25% στις 479,55 μονάδες  
Ο   Dow Jones «αποχώρησε» από τα ρεκόρ  και υποχώρησε 0,29% στις 21467,14 μονάδες  με Chevron και Disney να καταγράφουν τις περισσότερες απώλειες.
Ο  Nasdaq μειώθηκε κατά 0,82% στις 6188,03 μονάδες.
Το αργό πετρέλαιο στις ΗΠΑ για παράδοση τον Ιούλιο υποχώρησε 2% στα 43,31 δολ. το βαρέλι, εν μέσω αύξησης της παραγωγής. Το αργό εισήλθε επίσης σε μια αγορά μερίσματος, και διαπραγματεύθηκε τουλάχιστον 20% κάτω από το υψηλό των 52 εβδομάδων.
"Τα 44 δολάρια ήταν μια μεγάλη περιοχή για αργό πετρέλαιο", δήλωσε ο JJ Kinahan, επικεφαλής της στρατηγικής αγοράς στο TD Ameritrade. "Αυτή τη στιγμή, έχει αντίκτυπο στις μετοχές, αλλά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερες. Ο επόμενος σημαντικός τομέας υποστήριξης είναι περίπου τα 40 δολάρια."
Οι τιμές του πετρελαίου που φτάνουν στα 40 δολάρια το βαρέλι, πιθανότατα θα φθάσουν λίγο πάνω από τα 30 δολάρια, ο John Kilduff, του  hedge fund Again Capital,.
"Όχι μόνο έχουμε έναν αγώνα με την παραγωγή και ένα αναποτελεσματικό καθεστώς παραγωγής, ΟΠΕΚ και εκτός του ΟΠΕΚ, αλλά έχουμε και πάλι  υπερπροσφορά και γι 'αυτό αντιδρά η αγορά αυτή", ανέφερε.
Η προσοχή των επενδυτών στράφηκε και στην Ουάσινγκτον στις δηλώσεις του προέδρου του κοινοβουλίου Paul Ryan για τη φορολογική μεταρρύθμιση ο οποίος είπε  ότι η κυβέρνηση περιορίζει τη ρυθμιστική γραφειοκρατία και ότι οι αλλαγές στον φορολογικό κώδικα πρέπει να είναι μόνιμες. Ο Ryan μίλησε αργότερα στο CNBC, λέγοντας ότι οι Η.Π.Α. δεν μπορούν να επιτύχουν αύξηση 3% με φορολογική μεταρρύθμιση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης