Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Σε υψηλά όλων των εποχών έκλεισε ο Dow Jones την εβδομάδα

tags :
Σε υψηλά όλων των εποχών έκλεισε ο Dow Jones την εβδομάδα
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones την Παρασκευή  βρέθηκε στις 18847,66 μονάδες ενισχυμένος 0,21%.
Μεταξύ κερδών και απωλειών κινήθηκε η Wall Street την Παρασκευή.
Οι επενδυτές έχουν ανακατανείμει γρήγορα τα χαρτοφυλάκια τους, αυξάνοντας την έκθεση τους σε οικονομικά και βιομηχανικά, και μειώνοντας ταυτόχρονα τις θέσεις σε τομείς όπως επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ακίνητα και βασικά καταναλωτικά αγαθά.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones  βρέθηκε στις 18847,66 μονάδες ενισχυμένος 0,21%.
Ο S & P 500 υποχώρησε 0,14% στις 2164,45 μονάδες.
Ο  Nasdaq  βρέθηκε στις 5237,11 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 0,54% .
Ο ενεργειακός δείκτης S&P Energy Sector υποχώρησε 1,66% στις 511,21 μονάδες.
"Μέσα σε μια εβδομάδα, η αγορά από oversold βρέθηκε σε  overbought. Κατάφερε να αποκαταστήσει  το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών που έπεφτε," δήλωσε ο Adam Σαρχάν, Διευθύνων Σύμβουλος της Park Investments.
Τα αποθέματα έχουν εκτιναχθεί στα ύψη μετά τη νίκη-έκπληξη του Trump  καθώς οι επενδυτές ποντάρουν στις προοπτικές υψηλότερων δαπανών για υποδομές και λιγότερη ρύθμιση στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Ο Dow έκλεισε σε υψηλά όλων των εποχών, την Πέμπτη, ενώ S & P και Nasdaq είχαν φλερτάρει με επίπεδα ρεκόρ στην είσοδό τους  στην αγορά την Παρασκευή.
«Η αγορά δίνει στον Trump το πλεονέκτημα της αμφιβολίας», δήλωσε ο Σαρχάν. Αλλά «αν αρχίσει πηγαίνει σε πιο βαθιά θέματα, είτε για την εξωτερική πολιτική ή κάτι άλλο, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι κακό για την αγορά."

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης