Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Σε νέα υψηλά η Wall Street μετά την κατάθεση Comey - Ρεκόρ για τον Dow

tags :
Σε νέα υψηλά η Wall Street μετά την κατάθεση Comey - Ρεκόρ για τον Dow
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,28% στις 474,73 μονάδες.
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν ως επί το πλείστον χαμηλότερα σήμερα Πέμπτη 8/6/2017, καθώς η Wall Street αφομοίωσε τη κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI James Comey.
Ο Dow Jones κατέγραψε νέο ρεκόρ και έκλεισε στις 21182,60 μονάδες με οριακή άνοδο 0,04%.
"Δεν υπήρξαν σημαντικές παρενέργειες από τη κατάθεση του Comey", δήλωσε ο Lindsey Bell, στρατηγικός επενδύσεων στην CFRA, προσθέτοντας ότι η αγορά γνώρισε ένα μικρό "ανάγλυφο ράλι" που ώθησε τον δείκτη των 30 μετοχών σε νέο υψηλό.
Ο δείκτης S & P 500 υποχώρησε 0,03%, αφού έφτασε στο ρεκόρ των 2.440,23, καθώς οι εταιρείες κοινής ωφέλειας κατέγραψαν πτώση, και οι τραπεζικές μετοχές ζημίες και έκλεισε στις 2433,79 μονάδες.
"Έχουμε δοκιμάσει  τις 2.440  μονάδες για τον S & P 500 και δεν το διασπάσαμε", δήλωσε ο Jeremy Klein,  της FBN Securities. "Νομίζω ότι κάποιοι μεγάλοι traders  αποκομίζουν κέρδη."
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,28% στις 474,73 μονάδες.
Ο Nasdaq ενισχύθηκε  0,39%  στις 6321,76 μονάδες και σημείωσε ένα all-time ενδοημερήσιο υψηλό.
Στην κατάθεσή του, ο Comey δήλωσε ότι συνέχισε να καταγράφει τις συνομιλίες του με το Trump - κάτι που δεν έκανε όταν ο Barak Obama ήταν πρόεδρος - γιατί πίστευε ότι το Trump θα μπορούσε να  λέει «ψέματα».
"Οι επενδυτές δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένοι από αυτό ", δήλωσε ο Eric Aanes, πρόεδρος και ιδρυτής της Titus Wealth Management.
 "Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα είναι οι [πιθανές] καθυστερήσεις σε φορολογικές περικοπές."
Οι επενδυτές προσπαθούν να εκτιμήσουν πόσο επιζήμιες θα είναι οι παρατηρήσεις του Comey για τον Πρόεδρο Donald Trump και εάν μπορεί να υλοποιήσει την ατζέντα υπέρ της ανάπτυξης. "Για αυτό  ενδιαφέρεται πραγματικά η αγορά", δήλωσε ο Robert Pavlik, επικεφαλής στρατηγικής στο Boston Private Wealth.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης