Χρηματιστήριο & Αγορές

Με κέρδη έκλεισε η Wall Street – Περιορίσθηκαν οι ανησυχίες για την κατάθεση Comey

tags :
Με κέρδη έκλεισε η Wall Street – Περιορίσθηκαν οι ανησυχίες για την κατάθεση Comey
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 1,48% στις 476,05 μονάδες
Οι μετοχές  στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύθηκαν υψηλότερα σήμερα Τετάρτη 7/6/2017 καθώς οι επενδυτές ελπίζουν ότι η κατάθεση  του πρώην αρχηγού του FBI James Comey θα είναι λιγότερο επιζήμια για τον Πρόεδρο Donald Trump από ό, τι παλαιότερα ανησυχούσαν.
Ο Dow Jones αυξήθηκε περίπου 37 μονάδες, με τις Goldman Sachs και UnitedHealth να έχουν τα περισσότερα κέρδη και έκλεισε στις 21173,69 μονάδες με άνοδο 0,18%.
Ο S & P 500 διαπραγματεύθηκε κατά 0,16% υψηλότερα, με οδηγό τον χρηματοοικονομικό τομέα , αλλά η υποχώρηση πάνω από 1% των ενεργειακών μετοχών περιόρισε τα κέρδη. Ο δείκτης έκλεισε στις 2433,14 μονάδες με άνοδο 0,16%
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 1,48% στις 476,05 μονάδες
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης  West Texas Intermediate με παράδοση τον Ιούλιο  υποχώρησε πάνω  από 4% στα 45,88 δολάρια το βαρέλι μετά την ανακοίνωση του  Energy Information Administration για τα  αποθέματα αργού στις ΗΠΑ.
O  Nasdaq παρουσίασε καλύτερη απόδοση, κερδίζοντας 0,36% στις 6297,38 μονάδες.
Η Επιτροπή της Γερουσίας δημοσίευσε την πλήρη γραπτή κατάθεση του Comey σήμερα Τετάρτη 7/8/2017 το απόγευμα, οπότε οι κύριοι δείκτες «απαλλάχθηκαν» από τα  σενάρια.
"Θα έλεγα ότι όλα είναι αρκετά καλά εδώ", δήλωσε ο Randy Frederick, αντιπρόεδρος της Charles Schwab. "Το γεγονός ότι ανεβαίνουμε εδώ σημαίνει ότι η αγορά ψάχνει κάτι άλλο."
Ο Comey πρόκειται να καταθέσει στην επιτροπή την Πέμπτη και να απαντήσει σε ερωτήσεις, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια από τότε που απολύθηκε από τη θέση του.
Ο Trump απέλυσε  ξαφνικά τον Comey τον περασμένο μήνα.
Ενώ ο Comey ήταν επικεφαλής του FBI, ο Trump φέρεται να ζήτησε από τον Comey να σταματήσει έρευνα για τον  Michael Flynn, τον πρώην σύμβουλο για την εθνική ασφάλεια.
Η Washington Post ανέφερε την Τρίτη το βράδυ ότι ο Trump ζήτησε από τον κορυφαίο αξιωματούχο του  για να ζητήσει από  τον Comey να αποφύγει την έρευνα του Flynn.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης