Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Απώλειες εν αναμονή της κατάθεσης Comey

tags :
Wall Street: Απώλειες εν αναμονή της κατάθεσης Comey
Ο S & P Energy Sector ενισχύθηκε 1,20% στις 483,20 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν ως επί το πλείστον χαμηλότερα σήμερα Τρίτη 6/6/2017, καθώς τα στοιχήματα αντιστάθμισαν τα βασικά γεγονότα που έχουν προγραμματιστεί αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Ο Dow Jones έχασε  47 πόντους, με την Wal-Mart να καταγράφει τις περισσότερες απώλειες και έκλεισε στις 21136,23 μονάδες με υποχώρηση 0,23%.
Ο S & P 500  έκλεισε στις 2429,33 μονάδες με πτώση 0,28%
Ο S & P Energy Sector ενισχύθηκε 1,20% στις 483,20 μονάδες.
O  Nasdaq κινήθηκε  ακριβώς πάνω από την επίπεδη γραμμή κατά το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης και έκλεισε στις 6275,06 με πτώση 0,33% .
Οι τρεις δείκτες έκαναν μια μικρή προσφορά το απόγευμα, καθώς το ABC News αναφέρθηκε σε πηγή η οποία υποστήριξε ότι ο πρώην επικεφαλής  του FBI, James Comey, θα σταματήσει να λέει ότι ο πρόεδρος Donald Trump παρακώλυσε τη δικαιοσύνη στην έρευνα για τους δεσμούς του πρώην σύμβουλου της εθνικής ασφάλειας Michael Flynn με τη Ρωσία.
"Η αγορά πήρε μια μικρή ανάσα, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια προσοχή επειδή δεν ξέρουμε τι θα συμβεί όταν ο Comey καταθέσει", δήλωσε ο Adam Sarhan, Διευθύνων Σύμβουλος της 50 Park Investments.
Ο Comey είναι έτοιμος να καταθέσει την Πέμπτη μπροστά στην επιτροπή της Γερουσίας, σηματοδοτώντας την  πρώτη δημόσια δήλωση από τότε που απολύθηκε από το Trump.
Οι επενδυτές παρέμειναν σε εγρήγορση για κάθε νέα εξέλιξη της κατάστασης. Παρ 'όλα αυτά, οι δείκτες μεγάλης κεφαλαιοποίησης έχουν κάνει την εμφάνιση νέων υψηλών τιμών πρόσφατα καθώς οι pullbacks παρουσιάζουν νέες ευκαιρίες αγοράς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης