Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Οριακές απώλειες κοντά στα υψηλά επίπεδα

tags :
Wall Street: Οριακές απώλειες κοντά στα υψηλά επίπεδα
Ο  S & P Energy Sector ενισχύθηκε 0,17% στις 477,46 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύθηκαν μικτά σήμερα Δευτέρα, 5/6/2017 κοντά  σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ οι μετοχές της Apple υποχώρησαν.
Ο  S & P 500 υποχώρησε 0,12%, στις 2436,10 μονάδες.
Ο  S & P Energy Sector ενισχύθηκε 0,17% στις 477,46 μονάδες.
Ο Dow Jones υποχώρησε  22 μονάδες, με την Apple να καταγράφει  τις περισσότερες απώλειες και έκλεισε στις 21184 ,0χ4 μονάδες .
Ο Nasdaq διαπραγματεύθηκε κατά 0,16% χαμηλότερα, αφού έφτασε σε  νέο υψηλό επίπεδο ενδοσυνεδριακά  και  έκλεισε στις 6295,68 μονάδες .
Ο Rob Lutts, επικεφαλής του επενδυτικού κλάδου της Cabot Wealth Management, δήλωσε ότι δύο βασικά στοιχεία που υποστηρίζουν αυτή την αγορά είναι η αξία των μετοχών έναντι άλλων εναλλακτικών λύσεων, όπως τα ομόλογα και η ισχυρή αύξηση των κερδών.
"Είναι σαφές ότι η αγορά είναι πιο ακριβή σε σχέση με πριν από μερικά χρόνια, αλλά τα κέρδη δικαιολόγησαν αυτές τις εκτιμήσεις", ανέφερε.
Ωστόσο, ορισμένοι traders ανησυχούν για αυτό το ράλι των χρηματιστηριακών αγορών, καθώς ένα μεγάλο μέρος των κερδών του τρέχοντος έτους προέρχονται από μόλις πέντε μετοχές υψηλής τεχνολογίας.
"Οι μέσοι όροι κάνουν νέα υψηλά, αλλά αυτό οφείλεται σε μια χούφτα μετοχές. Αν τα αφαιρέσετε αυτά, θα είχαμε πιθανώς χαμηλότερα επίπεδα", δήλωσε ο Peter Cardillo, επικεφαλής οικονομολόγος της First Standard Financial.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης