Χρηματιστήριο & Αγορές

Πετρέλαιο: Ανάκαμψη στις τιμές μετά την μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ

Πετρέλαιο: Ανάκαμψη στις τιμές μετά την μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ
Στα 48 δολάρια κινείται το αργό στα 50 δολάρια το brent
Οι τιμές του πετρελαίου περιόρισαν τις απώλειες την Πέμπτη 1/6/2017  μετά από μια μεγαλύτερη από την αναμενόμενη υποχώρησα στα αποθέματα των Η.Π.Α., παρέχοντας ανακούφιση στους επενδυτές εν μέσω των ανησυχιών για το  αν οι περικοπές του OPEC θα είναι αρκετές για να εξισορροπήσουν την υπερπροσφορά.
Τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ υποχώρησαν αισθητά την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν επίσης πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος οδήγησης, ανακοίνωσε  η Energy Information Administration.
"Είναι αυτό που χρειάζεται η αγορά για τις τιμές", δήλωσε ο Scott Shelton, ειδικός ενέργειας στην ICAP στο Durham, Βόρεια Καρολίνα.
Τα συμβόλαια πετρελαίου προέκυψαν αρχικά κέρδη μετά τα στοιχεία, αλλά ο αγώνας έχασε τελικά τον ατμό.
Τα West Texas Intermediate ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση σήμερα  Πέμπτη 4 σεντς υψηλότερα στα 48,36 δολάρια το βαρέλι. Τα συμβόλαια του  Brent για τον Αύγουστο μειώθηκαν κατά 31 σεντς στα 50,45 δολάρια το βαρέλι στις 2:34 μ.μ. ET (1834 GMT).
Στις 22:30 ώρα Ελλάδας η τιμή του αργού βρισκόταν στα 48,19 δολάρια το βαρέλι με απώλειες 0,27%  και το brent στα 50,49 δολάρια το βαρέλι με απώλειες 0,53%.

www.worldenergynews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης