Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Σε τροχιά κερδών παραμένει η αγορά – Σε νέο υψηλό ο S&P

tags :
Wall Street: Σε τροχιά κερδών παραμένει η αγορά – Σε νέο υψηλό ο S&P
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,44% στις 495,96 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύθηκαν υψηλότερα σήμερα  Τετάρτη 24/5/2017, καθώς οι επενδυτές εστίασαν στο σχέδιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για την «αποσυμφόρηση» του τεράστιου ισολογισμού των 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
"Η Fed παρείχε περισσότερη σαφήνεια ", δήλωσε ο Matt Toms, επικεφαλής επενδύσεων της Voya Investment Management. "Υποδηλώνουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν το σχέδιο μείωσης των ισολογισμών τους. Δείχνει ότι η Fed δεν είναι σε αυτόματο πιλότο και ότι μπορεί να υιοθετήσει ότι είναι απαραίτητο" .
Η κεντρική τράπεζα σχεδιάζει ένα σύστημα στο οποίο θα ανακοινώνει ανώτατα όρια για το πόσο θα επιτρέψει να κυλήσει κάθε μήνα χωρίς επανεπένδυση.
Ο Dow Jones αυξήθηκε κατά 75 μονάδες, με τη Goldman Sachs να καταγράφει τα περισσότερα κέρδη και έκλεισε με κέρδη 0,36% στις 21012,42 μονάδες.
Ο  Nasdaq κέρδισε 0,40% και ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 6163,02 μονάδες.
Ο S & P 500 κέρδισε 0,25% και έκλεισε σε νέο ψηλό στις 2404,39 μονάδες με τα ακίνητα να οδηγούν την κούρσα των κερδών.
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,44% στις 495,96 μονάδες.
"Αν και υποδεικνύουν ότι θέλουν να περιορίσουν τον ισολογισμό, δεν περιορίζονται σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι", δήλωσε ο Daniel Deming, διευθύνων σύμβουλος της KKM Financial.
 "Γι 'αυτό η αγορά αντέδρασε θετικά στα πρακτικά».
Ιστορικά, οι μετοχές  έχουν ως επί το πλείστον κέρδη στις μέρες που η Fed κυκλοφορεί πρακτικά από τότε που η Janet Yellen ανέλαβε τα ηνία  της κεντρικής τράπεζας, σύμφωνα με τον Kensho.
Κατά μέσο όρο, ο S & P 500 κέρδισε 0,28%, καθώς η υγειονομική περίθαλψη, η η καταναλωτική δαπάνη και τα υλικά υπερέβησαν τις επιδόσεις τους, σύμφωνα με στοιχεία του Kensho.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης