Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Επιστροφή στα κέρδη – Θετικό πρόσημο για Dow, S&P και Nasdaq

tags :
Wall Street: Επιστροφή στα κέρδη – Θετικό πρόσημο για Dow, S&P και Nasdaq
Ο S & P Energy Sector ενισχύθηκε κατά 1,24% στις 498,15 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν υψηλότερα σήμερα Παρασκευή 19/5/2017, καθώς οι ανησυχίες για την προεδρία Trump υποχωρούν προς το παρόν.
Ο   Dow Jones αυξήθηκε κατά 140 μονάδες, με την Boeing και την Caterpillar να έχουν τα περισσότερα κέρδη και έκλεισε με κέρδη 0,69% στις 20804,84 μονάδες.
Ο S & P 500 σημείωσε άνοδο 0,68% στις 2381,73 μονάδες με τη βιομηχανία  να έχει τα περισσότερα κέρδη , καθώς οι μετοχές της Deere αυξήθηκαν περισσότερο από 7% μετά την ανακοίνωση  τριμηνιαίων αποτελεσμάτων που ξεπέρασαν τις προσδοκίες.
Ο S & P Energy Sector ενισχύθηκε κατά 1,24% στις 498,15 μονάδες.
Ο Nasdaq αυξήθηκε κατά 0,47% στις 6083,70 μονάδες.
Οι μετοχές  υπέστησαν μεγάλες απώλειες  νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά τις δηλώσεις ότι ο πρώην διευθυντής του FBI, James Comey, σε ένα σημείωμα αναφέρεται σε  μια συνομιλία με το Trump σύμφωνα με την οποία ο αμερικανός πρόεδρος  ζήτησε από τον Comey να σταματήσει να διερευνά τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Michael Flynn.
Αξιωματούχοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι ο Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας Rod Rosenstein διόρισε τον ειδικό διευθυντή του FBI Robert Mueller ως ειδικός σύμβουλο, για τη διερεύνηση της εικαζόμενης εμπλοκής της Ρωσίας στις εκλογές του 2016.
Ο Trump πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, και επισκέφθηκε  για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία, η οποία σχεδιάζει να αγοράσει  από τις ΗΠΑ όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης