Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Στη σκιά των γαλλικών εκλογών η Wall Street - Υποχώρηση για Dow S&P και Nasdaq

Στη σκιά των γαλλικών εκλογών η Wall Street - Υποχώρηση  για Dow S&P και Nasdaq
Ο S&P Energy Sector υποχώρησε 0,43% στις 498,53 μονάδες
Στην σκιά των γαλλικών εκλογών κινήθηκε  στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σήμερα Παρασκευή 21/4/2017 το οποίο έκλεισε με απώλειες.
 Παρενέργειες στη Wall Street προκάλεσε επίσης η πτώση των τιμών του πετρελαίου και τις δηλώσεις  Trump για τη φορολογική μεταρρύθμιση.
Ο Dow Jones κυμάνθηκε γύρω από την επίπεδη γραμμή με την IBM να καταγράφει τις περισσότερες απώλειες και την United Technologies τα περισσότερα κέρδη.
Ο δείκτης έκλεισε στις 20547,76 μονάδες με πτώση 0,15%,
Ο δείκτης γύρισε σε θετικό έδαφος μετά τις δηλώσεις του προέδρου Donald Trump στο The Associated Press ότι η κυβέρνησή του θα παρουσιάσει μια "τεράστια φορολογική περικοπή" σε μια νέα μεταρρύθμιση, αν και το χρονοδιάγραμμα αυτού του πακέτου ήταν ασαφές.
Ο δείκτης S & P 500 υποχώρησε 0,3% στις 2348,69 μονάδες ενώ οι τηλεπικοινωνίες μειώθηκαν περισσότερο από 1%.
Η ενέργεια ήταν επίσης μεταξύ των χαμένων, καταγράφοντας απώλειες περισσότερο από 0,5% ενδοσυνεδριακά, καθώς το αργό πετρέλαιο στις  ΗΠΑ υποχώρησε 2,15% στα 49,62 δολάρια το βαρέλι.
Ο S&P Energy Sector υποχώρησε 0,43% στις 498,53 μονάδες.
Ο Nasdaq έκλειςε κατά 0,11% χαμηλότερα στις 5910,52 μονάδες.
"Είχαμε μια πολύ καλή εβδομάδα, οπότε και οι επενδυτές παίρνουν λίγο ρίσκο πριν από τις γαλλικές εκλογές. Ανάλογα με το πώς θα μπορούσε να είναι πραγματικά καλό ή πραγματικά κακό για το ευρώ» δήλωσε ο JJ Kinahan, στρατηγικός αναλυτής της αγοράς στο TD Ameritrade.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης