Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Απώλειες για Dow και S&P λόγω IBM και πετρελαίου

tags :
Wall Street: Απώλειες για Dow και S&P λόγω IBM και πετρελαίου
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 1,43% και έκλεισε  κάτω από το όριο των 500 μονάδων στις 498,72 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν χαμηλότερα σήμερα Τετάρτη 19/4/2017, με την IBM και τις τιμές του πετρελαίου να οδηγούν σε υποχώρηση τον Dow Jones.
Ο Dow διαπραγματεύθηκε ενδοσυνεδριακά περίπου 100 μονάδες χαμηλότερα, με την IBM να «ευθύνεται» για  56 μονάδες, ενώ η Chevron πρόσθεσε 11 μονάδες στην πτώση. Τελικά  ο δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,58% στις 20404 μονάδες.
Η IBM δημοσίευσε μικτά τριμηνιαία αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία τα κέρδη  ενισχύθηκαν, αλλά οι πωλήσεις μειώθηκαν για 20ο τρίμηνο σε ετήσια βάση. Η μετοχή υποχώρησε περισσότερο από 5%.
"Η αγορά αμφισβητεί τα μεγάλα ονόματα ", δήλωσε ο Daniel Deming, διευθύνων σύμβουλος της KKM Financial. "Νομίζω ότι θέτει υπό αμφισβήτηση ορισμένες από τις αποτιμήσεις σε αυτή την περίοδο των κερδών."
Ο S & P 500 υποχώρησε περίπου στο 0,17%, με τις ενεργειακές μετοχές να οδηγούν την πτώση και έκλεισε στις 2338,17 μονάδες.
Ο τομέας της ενέργειας υποχώρησε περισσότερο από 1% καθώς το πετρέλαιο σημείωσε πτώση κατά 3,76% στα $ 50,44 το βαρέλι.
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 1,43% και έκλεισε  κάτω από το όριο των 500 μονάδων στις 498,72 μονάδες.
Ο χρηματοοικονομικός τομέας διαπραγματεύθηκε υψηλότερα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, καθώς η Morgan Stanley παρουσίασε ένα ισχυρό πρώτο τρίμηνο όπου τα έσοδα από εμπορικές συναλλαγές σταθερού εισοδήματος διπλασιάστηκαν σε ετήσια βάση.
Τα αποτελέσματα της επενδυτικής τράπεζας υπερέβησαν τις προσδοκίες της Wall Street, σε πλήρη αντίθεση με τη   Goldman Sachs, η οποία συγκλόνισε τους επενδυτές με τα απογοητευτικά κέρδη και έσοδα.
Ο  Nasdaq παρουσίασε καλύτερη απόδοση, και έκλεισε ενισχυμένος κατά 0,23% στις 5863,03 μονάδες.
Ο Nick Raich, Διευθύνων Σύμβουλος της The Earnings Scout, σύμφωνα με το CNBC, δήλωσε ότι το 77% των εταιρειών  του S & P 500 επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις της Wall Street και το 558% υπερέβησαν τις προσδοκίες πωλήσεων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης